top of page
kuvaja_kadulla_tummempi2.jpg

Kuvaja on syksyllä 2017 perustettu viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä - sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä.

 

Kuvaja on konsertoinut vuodesta 2018 alkaen ahkerasti ympäri Suomen Peili-, Syli- sekä joulukiertueidensa kanssa viihdyttäen ja herkistäen yleisöjään lukuisissa konserteissa.

 

Kuvaja on myös julkaissut useita äänitteitä. Vuonna 2021 valmistui kaksi kokonaisuutta: Syli EP sekä Kuvajan ensimmäinen täyspitkä albumi, Tästä alkaa joulu. Alkuvuodesta 2024 Kuvaja julkasee oman versionsa maailmankuulusta kappaleesta.

Vuosi 2024 pitää sisällään mm. toisena vuonna peräkkäin Turun musiikkijuhlat, yrityskeikkoja, kiertuematkan ulkomaille sekä tietenkin joulukiertueen. Parhaiten pysyt ajantasalla tekemisistämme instagramissa!

Anni-KaisaHaukka_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Anni-Kaisa Haukka

on iisalmelaislähtöinen, Helsingissä asuva laulaja, kuoronjohtaja ja musiikkikasvattaja (MuM). Anni-Kaisa on valmistunut Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä syventyen opinnoissaan kuoronjohtoon sekä pianon ja vapaan säestyksen pedagogiikkaan. Anni-Kaisa työskentelee musiikinopettajana sekä sekakuoro Volan taiteellisena johtajana.

AnnaKarjula_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Anna Gallon

on Mikkelistä kotoisin oleva, tällä hetkellä Ranskan Lyonissa vaikuttava laulaja, kuoronjohtaja sekä pedagogi (MuM). Anna on valmistunut Sibelius-Akatemiasta maisteriksi sekä musiikkikasvatuksen että kuoronjohdon aineryhmistä. Anna on vokaalimusiikin ja -pedagogiikan moniammattilainen ja työskentelee Naiskuoro Elegian, Haloan sekä Philomelan taiteellisena johtajana.

JoonaVallenius_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Joona Vallenius

on laulaja ja muusikko Espoosta (MuM). Kuvajan lisäksi Joona keikkailee ympäri Suomen niin yksin kitaransa kanssa, biletrio J-Menin kuin laulaja-lauluntekijä Juhani Tikkasen yhtyeessäkin. Tämän lisäksi hänet on viime vuosina nähty useaan otteeseen myös Club For Five- ja Uusi Kipparikvartetti-yhtyeiden riveissä.

_MG_4679_edited.jpg

Laura Vallenius

on espoolainen laulaja ja musiikkikasvattaja. Hän on opettanut laulua, laulupedagogiikkaa sekä musiikin didaktiikkaa mm. Sibelius-Akatemiassa ja Savonia Ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä Laura tekee jatko-opintojaan Sibelius-Akatemian MuTri-tohtorikoulussa sekä opettaa musiikin didaktiikkaa tuntiopettajana Helsingin yliopistossa. Laura on myös äänenkäytön verkkokauppa Äänikaupan perustaja ja Ääniystävä-podcastin toimittaja.

KUUNTELE

AleksiVasko_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Aleksi Vasko

on Helsingissä asuva laulaja ja musiikkikasvattaja. Hän on valmistunut musiikin aineenopettajaksi (FM) Jyväskylän yliopistosta ja hän toimii musiikin lehtorina Helsingin Meilahden yläasteen koulussa, johtaa gaykuoro Out'n loudia sekä laulaa The Friends of Dorothy lauluyhtyeessä. Laulumusiikin lisäksi Aleksi soittaa selloa eri kokoonpanoissa.

bottom of page