top of page
kuvaja_kadulla_tummempi2.jpg

TUTUSTU YHTYEESEEN

Kuvaja on syksyllä 2017 perustettu viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä - sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä.

 

Ensikonserttinsa jälkeen, syksyllä 2018, Kuvaja on konsertoinut ahkerasti ympäri Suomen Peili- sekä Kuvajan joulu -kiertueidensa kanssa viihdyttäen ja herkistäen yleisöjään kymmenissä konserteissa.

 

Kuvaja on myös julkaissut äänitteitä joulusta 2018 asti. Vuonna 2021 valmistui kaksi kokonaisuutta: Syli EP sekä Kuvajan ensimmäinen täyspitkä albumi, Tästä alkaa joulu.

Vuosi 2022 on yhteistyön vuosi. Kuvaja esiintyy keväällä tanskalaisen SØNK-lauluyhtyeen kanssa ja syksyllä sekä omalla Syli-kiertueella, että mm. yhdessä jyväskyläläisen Kipinät-kuoron kanssa. Myös joulukiertue toteutetaan yhteistyön voimalla, joten pysy kuulolla!

Anni-KaisaHaukka_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Anni-Kaisa Haukka

on iisalmelaislähtöinen, Helsingissä asuva laulaja, kuoronjohtaja ja musiikkikasvattaja (MuM). Anni-Kaisa on valmistunut Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä syventyen opinnoissaan kuoronjohtoon sekä pianon ja vapaan säestyksen pedagogiikkaan. Anni-Kaisa työskentelee musiikinopettajana sekä sekakuoro Volan taiteellisena johtajana.

AnnaKarjula_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Anna Gallon

on Mikkelistä kotoisin oleva, tällä hetkellä Ranskan Lyonissa vaikuttava laulaja, kuoronjohtaja sekä pedagogi (MuM). Anna on valmistunut Sibelius-Akatemiasta maisteriksi sekä musiikkikasvatuksen että kuoronjohdon aineryhmistä. Anna on vokaalimusiikin ja -pedagogiikan moniammattilainen ja työskentelee Naiskuoro Elegian, Haloan sekä Turun yliopiston kuoron taiteellisena johtajana.

JoonaVallenius_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Joona Vallenius

on laulaja ja muusikko Espoosta (MuM). Kuvajan lisäksi Joona vaikuttaa laulaja-lauluntekijä Juhani Tikkasen yhtyeessä sekä trio J-Menissä. Tämän lisäksi hänet on viime vuosina nähty useaan otteeseen myös Club For Five- ja Uusi Kipparikvartetti-yhtyeiden riveissä.

_MG_4679_edited.jpg

Laura Vallenius

on espoolainen laulaja ja musiikkikasvattaja. Hän on opettanut laulua, laulupedagogiikkaa sekä musiikin didaktiikkaa mm. Sibelius-Akatemiassa ja Savonia Ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä Laura tekee jatko-opintojaan Sibelius-Akatemian MuTri-tohtorikoulussa sekä opettaa musiikin didaktiikkaa tuntiopettajana Helsingin yliopistossa.

KUUNTELE

AleksiVasko_LauluyhtyeKuvaja.jpg

Aleksi Vasko

on Helsingissä asuva laulaja ja musiikkikasvattaja. Hän on valmistunut musiikin aineenopettajaksi (FM) Jyväskylän yliopistosta ja hän toimii musiikin lehtorina Helsingin Meilahden yläasteen koulussa, johtaa gaykuoro Out'n loudia sekä laulaa The Friends of Dorothy lauluyhtyeessä. Laulumusiikin lisäksi Aleksi soittaa selloa eri kokoonpanoissa.

bottom of page